PRIVACY POLICY

Integritetspolicy Ericson & Saether AB och Ericson & Saether AS

Senast uppdaterad: 2018-05-23


Inledning

Vi på Ericson & Saether bryr oss om våra kunder och i den här integritetspolicyn beskriver vi hur vi behandlar dina personuppgifter för att du ska kunna känna dig lugn och trygg. Den gäller när du använder våra tjänster eller på något sätt är i kontakt med oss.

Så här behandlar vi dina personuppgifter

1.1 Vad är en personuppgift och vad innebär en behandling av personuppgifter?

En personuppgift är information som direkt eller indirekt kan identifiera en fysisk levande person. Exempel på personuppgifter är namn, adress, telefonnummer och e-postadress, men uppgifter som IP-nummer eller användarbeteenden i kombination med andra uppgifter som används för att kunna koppla till dig är också personuppgifter. En behandling av personuppgifter innefattar all hantering av personuppgifter, till exempel; insamling, vidarebefordring, analysering, registrering och lagring.

1.2 Vem ansvarar för dina personuppgifter?

Ericson & Saether AB, organisationsnummer 556395-5722 och för vår norska kunder Ericson & Saether AS, organisationsnummer 976876814, är personuppgiftsansvariga för behandlingen av dina personuppgifter, om inget annat anges, och ansvarar för att den här behandlingen sker på lagligt och korrekt sätt. Nedan benämns bolagen bara Ericson & Saether.

1.3 Hur får Ericson & Saether tag på dina personuppgifter?

När du registrerar dig på www.ericsonsaether.se, www.ericsonsaether.no, www.ericsonsaether.fi eller www.ericsonsaether.com.

När du skickar in order till vårt kontor i Alingsås via mejl.

När du ringer in en order till kontoret i Alingsås.

När du lägger en order till en av våra säljare på mässa eller uppackning.

När du lägger en order till en av våra säljare som är på besök i butik eller inköpskontor.

Vi hämtar inte upp och lagrar eller behandlar data från tredje part för utskick eller orderläggning.